Romicon logo

Specialist in pneumatische automatisering, proces-en dempingstechniek
Romicon levert van een aantal gerenommeerde producenten componenten voor de aandrijftechniek en procesindustrie. Wij hebben in de afgelopen jaren ons programma zodanig opgebouwd dat wij voor bijna al uw toepassingen en probleemstellingen een oplossing hebben.

 

ACE protection

De nieuwe Protection serie van ACE werd ontwikkeld voor gebruik in een omgeving met vloeistoffen. Door de speciale beschermkap van PTFE (Teflon) wordt het afdichtsysteem van de stootdemper, het beproefde ACE rolmembraan, hermetisch afgeschermd van de omgeving. Agressieve snijolie, koelsmeer- en schoonmaakmiddellen kunnen zo de goede werking van de stootdemper niet beïnvloeden.

Ter bescherming tijdens de botsing en voor maximale levensduur is de balg voorzien van een roestvrijstaal stootkop. De nieuwe Protection serie is een voortreffelijk alternatief voor de sinds jaren beproefde pneumatische afdichting SP, wanneer er géén perslucht beschikbaar is. De Protection serie, verkrijgbaar in groottes M14 tot M25, kan overal ingezet worden, waar standaard dempers wegens agressieve vloeistoffen te kort schieten. Speciaal voor het gebruik in de levensmiddelenindustrie wordt de Protection serie ook met een stootdemperhuis van RVS 316 (materiaal 1.4404) vervaardigd.

 

http://www.romicon.nl/E-catalog/contents/nl/d6.html

ACE

CKD

Coval

Deschner

skf

ITV

RSP Products

Matrix Mechatronics

Peters Indu-produkt

ROSS

Tunkers

Techno,ors

VESTA

Adresgegevens

Romicon
Vlijtweg 10 A
8191 JP Wapenveld
Tel: +31(0)38-4479181
Fax: +31(0)38-4479182